Anns/Millans Mirakels blogg

Anns/Millans Mirakels blogg

Nyheter

Jag skriver mina första rader i min blogg. Här kommer jag att skriva lite om mig min familj, mina katter och om min uppfödning.

Alice

UtställningPosted by Ann 15 Feb, 2015 20:11:14

Alice har varit i Örebro på utställning med så många snygga katter. Det var 74 birmor och jag tror att den utställningen drar de finaste katterna. Så otroligt väl arrangerad utställning.
Jag trodde inte jag kunde åka med henne på utställning redan, då kattungarna flyttade i slutet av november. Men hon har inte gått ner sig i kondition. På lördagen hade hon en italiensk domare som älskade henne. Han tog upp henne till nominering med fem andra birmor och en main coon. Min lilla Alice tog hem segern med en jättestolt matte :)
Även på söndagen fick hon en kanon bedömning av Linda Sviksa. Även denna dag upp för nominering, hon hade så svårt att välja mellan Alice och en skogis Men Alice drog kortaste strået idag. Hon hade lessnat och ville inte visa upp sig idag. Men ändå så nöjd med henne <3
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.